HollyWood Nyelvstúdiók

Garantált nyelvtudás látható időn belül

Állásajánlat Kecskemét

A Hollywood Nyelvstúdiók hálózata munkatársakat keres kecskeméti nyelvstúdiójába

Tanfolyamfelügyelő munkakör

Olyan főállású vagy részmunkaidős jelentkezőt keresünk (lehet egyetemista is), aki gyors tanulással hamar alkalmassá válik arra, hogy elkötelezett módon akarjon segíteni másoknak a tanulásban. A tanfolyam-felügyelő segíti a Hollywood Nyelvstúdióban tanulók önálló tanulását.A tanfolyam-felügyelő segíti a Hollywood Nyelvstúdióban tanulók önálló tanulását. Nem szükséges a tanári végzettség, mert ez a tanulási mód éppen a közoktatás árnyoldala és hibái helyett kínál egy valódi, működőképes módszert, ami a tanulók eltérő tempójának tényére épül. Felsőfokú angol nyelvtudás szükséges a gyors kiképzésedhez, amely a tanulási módszerre és az angol nyelv még hiányzó szintjeire képez ki téged, valamint megadja számodra a vezetői ismereteket.

Tanfolyamtermi asszisztens munkakör

Elsősorban részmunkaidőben gondolkodókat keresünk (lehet egyetemista is). A tanfolyamtermi asszisztens segíti a vezető tanfolyam-felügyelő és a Hollywood Nyelvstúdióban tanuló tanulók önálló tanulását. Legalább középfokú angol nyelvtudás szükséges a gyors kiképzésedhez, amely a tanulási módszerre és az angol nyelv további szintjeire képez ki téged azért, hogy tanulótársként és beszélgetőtársként legyél képes jelen lenni a tanfolyamteremben.

A munkatárs kiválasztásunk lépései:

  1. Írásos önéletrajz fogadása, behívás tesztelésre.
  2. Írásos tesztelés (1 óra).
  3. Szóbeli interjú (20 perc).
  4. Kiértékelés, kiértesítés (24-48 óra).

Várunk szeretettel: Milassin Tamás marketingvezető

Létezhet-e egyáltalán olyan módszer, ami nem a szenvedésről szól?

http://www.w.hollywoodnyelvstudio.hu/corvin-negyed/

Kristóf Kata

Igaz valóban, hogy az államilag megállapított óraszám 1/3-a alatt valódi eredményt lehet elérni? A válaszom az, hogy IGEN! A Hollywood Nyelvstúdió módszere, hogy:

  • biztosít számodra egy bőséges nyitva tartású, igényes helyszínt,
  • hozzátesz egy kipróbált és eredményes tananyagot,
  • ad hozzá egy különleges tanulási módszert,
  • biztosítja a speciálisan képzett tanárt,
  • és a felmért szinted, sebességed, célod, időd és pénztárcád alapján nyújt neked egy teljesen rád szabott tanulási programot,
  • végül pedig, ha betartod az egyszerű játékszabályokat, még az eredményt is garantálja.

Kristóf Kata alapító