HollyWood Nyelvstúdiók

Garantált nyelvtudás látható időn belül

A Hollywood Nyelvstúdiók hálózata munkatársakat keres

English trainer / stúdióvezető munkakör

Olyan heti 30 órás vagy heti 40 órás jelentkezőt keresünk, aki gyors kikézésünkkel hamar alkalmassá válik arra, hogy elkötelezett módon akarjon segíteni másoknak a tanulásban. Az english learning trainer / stúdióvezető segíti a Hollywood Nyelvstúdióban tanulók önálló tanulását. Nem szükséges a tanári végzettség, mert ez a tanulási mód éppen a közoktatás árnyoldala és hibái helyett kínál egy valódi, működőképes módszert, ami a tanulók eltérő tempójának tényére épül. Felső szintű angol nyelvtudás szükséges (legalább középfokú nyelvvizsgával), amely a tanulási módszerre és az angol nyelv még hiányzó szintjeire képez ki téged, valamint megadja számodra a vezetői ismereteket.

Kereseti lehetőség: nettó 200.000 és 450.000 Ft között.

English trainer asszisztens munkakör

Elsősorban részmunkaidőben gondolkodókat keresünk (lehet egyetemista is). Az english learning trainer asszisztens segíti a vezető tanfolyam-felügyelő és a Hollywood Nyelvstúdióban tanuló tanulók önálló tanulását. Felső szintű angol nyelvtudás szükséges (legalább középfokú nyelvvizsgával) a gyors kiképzésedhez, amely a tanulási módszerre és az angol nyelv további szintjeire képez ki téged azért, hogy tanulótársként és beszélgetőtársként, esetleg próbaóráztató-értékesítőként legyél képes jelen lenni a tanfolyamteremben.

Kereseti lehetőség: nettó 1.000 és 2.500 Ft közötti óradíj.

Létezhet-e egyáltalán olyan módszer, ami nem a szenvedésről szól?

http://www.w.hollywoodnyelvstudio.hu/corvin-negyed/

Kristóf Kata

Igaz valóban, hogy az államilag megállapított óraszám 1/3-a alatt valódi eredményt lehet elérni? A válaszom az, hogy IGEN! A Hollywood Nyelvstúdió módszere, hogy:

  • biztosít a tanuló számára egy bőséges nyitva tartású, igényes helyszínt,
  • hozzátesz egy kipróbált és eredményes tananyagot,
  • ad hozzá egy különleges tanulási módszert,
  • biztosítja a speciálisan képzett tanárt,
  • és a felmért szint, sebesség, cél, idő és pénztárca alapján nyújt a tanulónak egy teljesen őrá szabott tanulási programot,
  • végül pedig, ha betartja az egyszerű játékszabályokat, még az eredményt is garantálja.

Kristóf Kata alapító

3 lépés a BEKÜLD gomb megnyomása után (magyar nyelven)

Kérlek, hogy várd meg az ezután betöltődő köszönő oldalt és folytasd a regisztrációdat a PERFORMIA munkatárs kiválasztó rendszerben. Itt rögtön kapsz egy rövid kérdéssort a legfontosabb információkról. Kitöltéshez szükséges idő: 10 perc.

Ezután kapsz egy pár kérdést korábbi munkáidról. Kitöltéshez szükséges idő: 10 perc.

Ezt követően kapsz egy tesztcsomagot (IQ, duplikáció, személyiség) Kitöltéshez szükséges idő: 65 perc (számítógéppel javasolt).