HollyWood Nyelvstúdiók

Garantált nyelvtudás látható időn belül

Állásfoglalás és instrukciók a Covid-19 vírussal kapcsolatos helyzetről

Állásfoglalás és instrukciók
Különleges tájékoztatás a Covid-19 vírussal kapcsolatos helyzetről
2020.03.16

Kedves Nyelvtanulónk!

Ez a járvány ahogy nem a te hibád, úgy a miénk sem. Kérlek szépen, hogy légy partner abban, hogy közösen oldjuk meg ezt a helyzetet, mindannyian a tőlünk telhető legnagyobb hozzájárulással és odafigyeléssel.

Jelen helyzetben arra koncentrálunk, hogy miniszterelnökünk kérése alapján mi munkaadók és munkavállalók “személyes erőfeszítéseket teszünk” a munkahelyek megóvása érdekében.

1.) Nyitva vagyunk, ameddig nem tiltják a korlátozások (ez Marosvásárhelyen sajnos már megváltozott, mert 50 főig korlátozták a csoportosulást, ezért ezen a héten zárva vagyunk)

Ez azt jelenti, hogy amíg a kormány másképp nem rendelkezik, nyitva tartunk, és várunk Téged szeretettel tanulni, mégpedig változatlan nyitva tartási rendben.

A létszámra és higiéniai intelmeket figyelembe véve fogunk működni.

2.) Online felület létrehozásába kezdtünk

Arra is gondoltunk, hogy ha egy időre arra kényszerülünk, hogy otthonainkban várjuk a járvány lecsendesedését egyfajta “kényszerpihenőn”, értelmes elfoglaltsággal szolgálhassunk.
A mai délelőttöt azzal töltötte csapatunk, hogy felkészüljünk egy online felület villámgyors elkészítésére.
Munkatársaink erőfeszítéseket nem kímélve már meg is kezdték a munkát. 

Terveink szerint hétfőn azoknak, akik komolyan akadályoztatva vannak a személyes megjelenésben, március 23-án meg is tudjuk kezdeni szükség esetén az online szolgáltatást.
Ez az online felület nyilván nem lesz tökéletes megfelelője annak, amikor bejössz, és tanulsz, de arra kiválóan meg fog felelni, hogy tudj haladni, és semmiképpen se szakadjon meg hosszú időre a tanulás. 

3.) A gazdaság és mi nem omolhatunk össze

A válság kezelése érdekében az a kérésünk, hogy gyere bátran tanulni mindaddig, amíg kormányunk másképp nem rendelkezik, hiszen ez a lehető legjobb, amit mindannyiunk érdekében megtehetünk.

Minden egészséges embernek most arra kell – legalább is szerintem – koncentrálnia, hogy a betegek és karanténba zárt emberek helyett is tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy az ország gazdasága ne omoljon össze.

Természetesen, nagyon ügyelünk a tisztaságra, fertőtlenítünk, és szellőztetünk, gyakran mosunk kezet, C vitamint adunk, ha bejössz, és csak teljesen egészséges munkatársak jönnek dolgozni, és csak teljesen egészséges tanulókat tudunk fogadni. 

4.) Ezt a helyzetet közösen kell átvészelnünk,

ezért arra kérlek, hogy az aktuális havi bérleted árát akkor is utald el nekünk, ha kényszerből vagy saját döntésedből nem jössz be most tanulni. Így tudjuk az iskolákat, a személyzetet ott tartani és téged a célodig eljuttatni.
A bérletek érvényesek lesznek az online felületen, tehát ott mindenki tud majd haladni. 

Ha az online felület biztosítása ellenére keletkeznek esetlegesen elmaradt órák, ezeket mindenkinek leszolgáltatjuk majd díjmentesen a tanulási programja végén.
Ha mindenki a programja végén veszi igénybe az elmaradt órákat, az azt fogja jelenteni, hogy különböző időpontokra oszlik majd szét ez a tehertétel az iskolákban.

5.) Keress engem személyesen nyugodtan bármilyen kérdésben

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen személyes észrevételed vagy kérésed van, kérlek, engem keress az alábbi email címen:
kata.kristof@hollywoodnyelvstudo.hu, vagy ezen a telefonszámon: +3630 216 2801

A telefont valószínűleg ezen a héten nem mindig tudom majd felvenni, de mindenkit visszahívok.

Végezetül annyit szeretnék már most mondani, hogy csak kedves, udvarias és segítőkész kommunikációt kaptunk minden tanulótól, amit ezúton is szeretnék megköszönni. 

Minden munkatársunk tettrekész – és szerencsére makk egészséges – és minden tőle telhetőt meg akar tenni, hogy minden tanulónk az általa kitűzött időpontban elérhesse céljait és valóra válthassa álmait.
Ha az angolon túl, bármilyen segítségre lenne szükséged, amiről azt gondolod, hogy mi meg tudjuk oldani, kérlek, ne habozz azt velünk tudatni.

További sikeres haladást és jó egészséget, a helyzet gördülékeny átvészelését kívánom neked

sok szeretettel:

Kristóf Kata alapító
Hollywood Nyelvstúdiók Központ

Comments are closed.