HollyWood Nyelvstúdiók

Garantált nyelvtudás látható időn belül

Felejtsd el a régi nyelvtanulási rendszert

Felejtsd el a régi nyelvtanulási rendszert, amivel eddig küzdöttél és érd el végre most a célodat!

Igen! Miért ne?

A hagyományos nyelvoktatásban dolgozók (iskolai tanár, csoportos nyelviskolai tanár, vagy a magántanár) mind azt kérik, hogy te otthon küzdj a házi feladattal, a nyelvtanulással. De hidd el, nem kötelező! A házi feladat nélkül is el lehet érni azt, amit te szeretnél. Gondolj csak bele! Elmész a nyelviskolába, ott töltesz egy csomó időt, fáradtan hazamész és utána még foglalkozz vele otthon? Kinek van erre energiája?

Van egy titok, amit nem mondtak el neked. Érdekel?

A csoportos tanulás csapdája

Azt mondták neked, hogy nincs más út, mint csoportba beülni, a tanár beáll középre és osztja az észt. Pont, mint az állami iskolákban. Te érzed, hogy nem megy. Nem tudod miért. Csak azt érzed, hogy nem tudsz beszélni, nem vagy magabiztos, pedig már éveket töltöttél el az angollal.

Kipróbálnád ingyen, milyen az a módszer, amivel nem kell otthon tanulnod, sem házit írnod?

Nem kell egyedül szenvedned otthon!

A tudást ideális esetben tanárral felügyelt gyakorlással tudod megszerezni úgy, hogy kifejezetten a te saját tempódban történik meg minden. Erre a csoportos tanulásnál nincs mód.

De akkor mi van a magántanárral?

Ő csak velem foglalkozik. – mondhatnád. Igen, valóban, már ha nem mondja le. Váratlan helyzetek, betegség, utazás, stb.
Aztán kiderül, hogy egy óra nem 60 perc, hanem 45. Ha szerencséd van, kicsit beszélgettek a végén. De akkor a hallgatás még nincs sehol! Arról nem is beszélve, hogy ha beleszaladsz egy kóklerbe (kb. 70%-a az a magántanároknak) akkor ő nem gondolta át, milyen tematika alapján kellene haladni, így nem megfelelő igeidőt tanít, stb. A magántanárnál is sajnos benne van a lehetőség, hogy te soha nem tanulsz meg angolul. Sajnos ez van. Arról nem tehetsz, hogy nem mondták el ezt neked és nem volt viszonyítási alapod. De most már van.

Kipróbálnád egy ingyenes próbaórán, milyen az, amikor te határozod meg, hogy mikor jössz tanulni?

Egyéni célokhoz egyéni tananyag, saját tempóban

Mit szólnál ahhoz, ha most már tényleg sikeres lennél a változatosság kedvéért?
A Hollywood Nyelvstúdiók ígérete a “Garantált nyelvtudás — látható időben“, amely azok számára különösen érthetően hangzik, akik már többször is próbálkoztak, de sikertelenül. Ez a módszer 17 év alatt azok között az elfoglalt felnőttek vagy leterhelt diákok között lett igazán népszerű, akik a munka mellett képtelenek voltak olyan megoldást találni, ami rugalmas időbeosztást biztosít.
Mindezt úgy, hogy nincsen otthoni tanulás, nincsen házi feladat!

Bodó Dániel