HollyWood Nyelvstúdiók

Garantált nyelvtudás látható időn belül

Valóban eljuthatok egy negyed év alatt a középfokra?

Létezhet módszer, amivel ez akár 3-4 hónap alatt* lehetséges?

A módszer létezik.

Próbáld ki most Ingyen próbaórán Nagykanizsán!

Akciós egyéni nyelvtanfolyamok

Ha most jelentkezel Ingyenes próbaórára, nem fogsz kicsúszni az időből!

Érvényes: 2020. február 1-től 2020. március 31-ig!

1

3 hónapos

NORMÁL INTENZÍV

90 ÓRÁS ANGOL

65.100 Ft HELYETT

3×45.600 Ft /HÓ

58.500 Ft engedmény +
54.600 Ft bónusz
110.400 Ft összes kedvezmény

2

3 hónapos

SZUPER INTENZÍV

120 ÓRÁS ANGOL

71.400 Ft HELYETT

3×49.900 Ft /HÓ

64.200 Ft engedmény +
54.600 Ft bónusz

115.800 Ft összes kedvezmény

3

3 hónapos

HIPER INTENZÍV

150 ÓRÁS ANGOL

79.800 Ft HELYETT

3×55.900 Ft /HÓ

71.700 engedmény + 54.600 bónusz
123.000 Ft összes kedvezmény

4

3 hónapos

EXTRA INTENZÍV

180 ÓRÁS ANGOL

88.200 Ft HELYETT

3×61.800 Ft /HÓ

79.200 engedmény + 54.600 bónusz
130.200 Ft összes kedvezmény

Ajándék bónuszok - GYORSÍTÓSÁV 54.600 Ft értékben

„Siker vagy kudarc?” 

Ez a tanfolyam hozzásegít téged ahhoz, hogy 4 -5 óra alatt legyen egy jól megfogalmazott célod, az legyen leírva, és elkészíts hozzá egy alaposan kidolgozott tervet. „Csak azt a célt nem érték el, amelyet nem írtak le, és nem készítettek hozzá egy tervet.” L. Ron Hubbard

„Magyar nyelv, mint minden idegen nyelv stabil alapja”

Ez a tanfolyam 6 – 8 óra alatt olyan mértékben emeli meg a magyar nyelvtannal kapcsolatos megértési szinted, hogy arra bármilyen más idegen nyelvet könnyűszerrel alapozhatsz a jövőben. Nem kell semmilyen nyelvtani szabályt megtanulni, elég az egészet végig olvasni és a kis feladatokat megoldani.

„Hogyan tanuld meg?”

Ez a tréning négy óra tömény szórakozás. Ezalatt megértheted, hogy tanul meg egy kisgyerek bármit könnyedén, hogyan lehet a gyerekek természetes módszerét átültetni a nyelvtanulásba, és mindezt addig gyakorolhatod, hogy már soha többet ne a rossz beidegződéseid uralják a tanulási idődet, hanem te, saját magad.

„12 óriási titok a nyelvtanulásban, amire rájöttem az elmúlt 30 évben.”

Ez a 6 -8 órás tanfolyam magában foglalja a mintegy 14.000 órányi tanulókkal eltöltött időben szerzett összes tapasztalatom és felismerésem. Több száz tanulót láttam a nullánál elindulni és a végén célba érni. Ma már nincs semmilyen izgalom egy ilyen tanulási programban, minden tanuló célba érhet. A kérdés csak az, hogy csinálja azt, ami a többi tanuló esetében bevált, vagy szakadatlanul próbálkozik azokkal a rossz módszerekkel, melyekről már rengetegser kiderült, hogy eredménytelenek. Miért várnál más eredményt, ha pont azt csinálod, mint eddig?

ISMERJ MEG BENNÜNKET!

A Hollywood Nyelvstúdió Nagykanizsa vezetőjétől

Amikor elkezdtem angolra járni a nagykanizsai Hollywood-ba Kristóf Katához, egyből láttam, hogy végre megtaláltam azt a nyelvtanulási módszert, amit addig hiába reméltem. Beleszerettem és egyszer csak „azon vettem észre magamat”, hogy saját nyelvstúdiót működtetek.

Imádok segíteni a rohanó élet által megtépázott embereknek, de nagyszerűen tudom használni a tanulási módszert a saját kislányommal történő együtt tanulásban is.

Célom biztonságos környezetet teremteni a nyelvet tanulni vágyó emberek számára. Az idegen nyelvtudást minden épelméjű ember számára elérhetővé tenni, a megtépázott önbecsülést, a súlyosan gátolt kommunikációs és tanulási képességeket rehabilitálni. Elültetni azt a gondolatot, hogy a tanulás igenis lehet jó dolog, szórakoztató és felüdülést eredményező tevékenység, mely elengedhetetlenül szükséges céljaink eléréséhez és álmaink valóra váltásához.

Benkő Délia

A Hollywood Nyelvstúdió Nagykanizsa képekben

Speciális módszerünk 4 összetevő miatt eredményes:

Maximálisan igazodunk a tanuló egyéni igényeihez

Forradalmian új oktatásunk (módszer, tananyag) teljes mértékben figyelembe veszi a tanulók egyéni céljait (szakmák nyelvhasználata), egyéni képességeit, és egyéni életkörülményeit. Így itt mindenki képes gyorsan elérni a céljához szükséges nyelvtudást.

Megtanítunk angolul gondolkodni

Ha megérted, hogyan gondolkodnak az angolok, akkor leszel képes nagyon gyorsan megtanulni a nyelvüket. Nem magolásra, hanem logikus gondolkodásra késztetjük tanulóinkat. Így sokkal gyorsabban képesek előre haladni, és tartósan rögzül a tudás a fejükben.

Rengeteg szóbeli gyakorlást biztosítunk

A 20% elmélet – 80% gyakorlat azt okozza, hogy az munka során az élethelyzetekben eredményesen fogod alkalmazni a megtanultakat. Módszerünk a magolás helyett a valóságos, kézzel fogható megtanulás élményét biztosítja.

Magabiztos és választékos nyelvtudás a célunk

Először lassabban, aztán felgyorsulva haladunk (nem először kapkodva és aztán jól lelassulva, ahogyan azt a legtöbben elhibázzák). Nem kártyavárat, hanem erős bástyákat építünk veled, így valóban magabiztos leszel, ha angolul kell megszólalnod.

TANULÓINK ÍRTÁK magántanár csapatunkról

Munka után mindig kimerülten jövök ide, és azon aggódok, hogy emiatt az angol sem fog menni. Aztán este 8-kor azon veszem észre magam, hogy teli vagyok energiával, és alig tudom abbahagyni a tanulást. Bagó Orsolya

Az a jó, hogy itt már az elejétől fogva pontosan tudod, hogy mi vár rád. A rugalmas időbeosztás pedig abban segít, hogy minden egyéb tennivalómat össze tudom egyeztetni a tanulással. Óriási szabadsága van itt a tanulóknak, de a rugalmasság egyáltalán nem jelent rendszertelenséget. Az egészben az a legérdekesebb, hogy ebben a könnyedségben milyen hatékonyság rejlik. Azt vettem észre magamon, hogy már nem magyarról angolra fordítgatok, hanem egyszerűen angolul gondolkodom. Csutor Ágnes

Számos fizetési konstrukció közül kiválaszthattam a számomra legkedvezőbbet. Így most nagyon kedvező áron tanulok. Itt nincs semmi feszültség a tanulás miatt, mindenki közvetlen és türelmes. Tanulók és tanárok egy barátságos légkörben sokkal hatékonyabban dolgoznak együtt. Így a közösen megélt sikerélmény mindenkit motivál a folytatásra.     Rizmajer Attila

Gyakorlatilag bárhova járnék, már rég nem járnék oda. Ez a módszer nagyon tetszik nekem. Ez a végtelen rugalmasság és alkalmazkodás a tanuló egyéniségéhez nagyon megkönnyíti a dolgomat. Itt megtehetem, hogy akkor jövök, amikor csak akarok, és semmilyen szabályt nem erőltetnek rám, alkalmazkodnak az életvitelemhez, persze ésszerű keretek között. Kasza Zoltán

Számomra ami a legfontosabb a Hollywood Nyelviskolában az a rugalmasság. Soha nem gondoltam volna , hogy az angol tanulás folyamatát ennyire hozzá lehet igazítani egy dolgozó személy minden napjaihoz, de nekik mégis sikerült és ezzel megteremtették számomra, hogy pihenten és maximálisan odafigyeléssel tudjak részt venni az órákon.    Zakar Gergő

Sok mindenért lehet szeretni a Hollywood Nyelvstúdiót például az itt tanító tanárok egyedülálló türelme és szakértelme miatt vagy az igencsak tanulóbarát atmoszféra miatt. Jómagam nagyon sokat köszönhetek, főleg Attilának, aki, akár hússzor is elmagyarázta ugyanazt a dolgot még meg nem értettem. 1 év intenzív tanulás után a BME-n sikeresen megszereztem az Angol középfokot. Jó szívvel ajánlom a Hollywood-ot mindenkinek! Oszlánszki Márkó

Kérj tőlünk ajánlatot!

Miért készítettem ezt a tananyagot?

Miért különbözik annyira a Hollywood nyelvtanulási szisztéma? Miért tudjuk produkálni 1/3 idő alatt az eredményt? Miért tudjuk garantálni a magabiztos nyelvtudást?

Kérdéseidre a választ az Ingyenes próbaórán történő részvétel adhatja meg egyértelműen. Addig is javasoljuk, hogy kérj tőlünk árkalkulációt!

Üdvözlettel: Kristóf Kata alapító, BME nyelvvizsgáztató, tananyag-fejlesztő

0

NYELVSTÚDIÓ

0

TANULÓ

0

NYELVVIZSGA

0

ELÉRT CÉL

PARTNERSÉGEK

null
null
null
null

KAPCSOLAT

© Minden jog fenntartva. Hollywood Nyelvstúdió Központ — 1092 Budapest, Ferenc krt. 28. I. em. 11.