HollyWood Nyelvstúdiók

Garantált nyelvtudás látható időn belül

SZERETNÉL VALÓBAN HASZNÁLHATÓ ANGOL TUDÁSHOZ JUTNI?

Jelenleg ezt 12 helyen kínáljuk ezt Neked!

A Hollywood Nyelvstúdió alapítójától, a szisztéma létrehozójától

http://www.w.hollywoodnyelvstudio.hu/corvin-negyed/

Kristóf Kata

A Hollywood Nyelviskola alapításakor olyan feltételeket akartam teremteni a tanulni vágyóknak, melyek segítségével a lehető leggyorsabban, a lehető legkellemesebben és a lehető legjobban tudják elsajátítani az általuk választott idegen nyelvet (angol, német, olasz, spanyol).

Alapvető célom a használható nyelvtudásmegszerzésének biztosítása volt. Ez valódi nyelvtudást jelent, mellyel tanulóink magasan kitűnhetnek a munkáért folytatott versenyben és külföldön is jól megállják a helyüket.
Tanulóink az ország egyik legnehezebb nyelvvizsgáján 80%-os eredménnyel – szinte minden esetben első próbálkozásra – mennek át.

Küldetésünk: Tanulóink elérik céljukat, tanulás közben kifejezetten jól érzik magukat, mentesek a hagyományos oktatás ártalmaitól és a tehetség virágzik.

Kristóf Kata alapító

A Hollywood Nyelvstúdió társalapítójától, márkaépítőjétől

20 évvel ezelőtt történt

Akkoriban egy reklámokat gyártó mikrovállalkozás tulajdonosaként éreztem, hogy tanulnom kell arról, hogyan lehetnék ügyesebb vezető, szervező. Néhány hétvégi képzés során tapasztaltam meg azt, hogy a reggeltől estig történő tanulástól nemhogy nem lettem fáradt, hanem éppen ellenkezőleg: frissnek éreztem magam! Ekkor jutottunk Katával arra – akinek ugyanez volt a tapasztalása – hogy ezzel a tanulási módszerrel mindenki sokkal jobban érezhetné magát. Mivel a Kata angol tanár volt, arra jutottunk, hogy angol nyelviskolát alapítunk. Ez lett a MÁS Nyelviskola,

Az elejétől mások voltunk és rájöttünk, hogy mi nem akarunk egy “sokadik” nyelviskola lenni és egyáltalán nem hittünk a csoportos angol tanításban. Azt is láttuk, hogy a magántanári szituációban is rengeteg a kötöttség és az otthoni tanulás és ettől is jobb megoldásra vágytunk. Így került kidolgozásra az a módszer, amit Hollywood Nyelvstúdió Szisztémának hívunk.

Milassin Tamás

A Hollywood Nyelvstúdió Corvin-negyed vezetőjétől

Nem hiszek a véletlenekben, a Hollywood Nyelvstúdióval pontosan akkor találkoztam amikor a leginkább szükségem volt egy olyan támogató közösségre, ahol igazán jól érzem magam és úgy érzem hasznos, amit csinálhatok.

Fiatal korom ellenére több területen is volt szerencsém kipróbálni magamat. 20 éven keresztül versenyszerűen úsztam és tagja voltam a Magyar Úszó Válogatottnak 2007-2018 között. Több világversenyen is volt szerencsém képviselni Magyarországot, és eredményeim alapján elnyertem egy sport ösztöndíjat az Egyesült Államokba, így a Missouri Állami Egyetemen diplomáztam Pszichológia, Kommunikáció szakon. Az egyetemi 4 év alatt vált az angol igazán életem részévé, és azóta is használom minden nap. Miután lediplomáztam, visszaköltöztem Magyarországra, ahol két évig úszóedzőként dolgoztam Hosszú Katinka egyesületében és angol nyelven irányítottam a fiatalok felkészülését.

Úgy gondolom mindenki meg tud tanulni angolul, ha a megfelelő tanulási módszert választja, és útját egy mentor kiséri végig. Meggyőződésem szerint a Hollywood Nyelvtanulási Szisztéma mind a két területen professzionális segítséget tud nyújtani a tanulóknak, és célom, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt át tudjam adni azt a szenvedélyt az angol tanulás iránt melyet a Hollywood Márka hordoz magában.

Kiss Dóra

A Hollywood Nyelvstúdió Móricz körtér vezetőjétől

„Egész kis koromtól kezdve azt mondták a tanáraim, hogy nekem is a tanári pályát kellene választanom. Én ezt egészen addig furcsának gondoltam, amíg rá nem találtam a Hollywood Nyelvstúdióra 2019 júniusában. Általános iskolában én is nagyon szenvedtem az angollal, utáltam. Aztán a középiskolában az angol lett a kedvencem, mert én azok szerencsések közé́ tartozhattam, akinek remek angol tanára volt. Viszont tudom, hogy sajnos nagyon kevesen ilyen szerencsések, de itt a Hollywood Nyelvstúdióban használt módszernek hála, bárki nagyon rövid idő alatt tökéletesen megtanulhat angolul. Mi itt a suliban mindennap kicsit jobbá tesszük a világot. Imádom, hogy a tanulóink csillogó szemekkel érkeznek és távoznak, szívesen tanulnak, én pedig részese lehetek annak, hogy elérjék a céljaikat, és ezzel teljesen megváltoztatják az életüket. A tanítás mellet a PPKE jogi karán tanulok jogásznak, ami az angol után a másik szenvedélyem. Szabadidőmben balettozok, ahol nagyon fontos a mozdulatok tökéletesen legyenek kivitelezve, és ezzel az attitűddel állok a tanulókhoz és az iskolához is. Tőlünk csak tökéletes szolgáltatást kaphatsz. Büszkeséggel tölt el, hogy Hollywood Nyelvstúdió csapattag lehetek!”

Csaba Fruzsina

A Hollywood Nyelvstúdió Széll Kálmán tér vezetőjétől

„Pedagógus-családban nőttem fel, így már egészen kiskoromtól rajongtam a tanulásért és a tanításért is. Ennek ellenére nagyon sokáig nem gondoltam, hogy erre a pályára lépek, amíg meg nem találtam a Hollywood Nyelvstúdiót, ahol teljes mértékben egyetértek a módszertannal, és egy nagyszerű, összetartó csapat tagja lehetek.
Fiatal koromban versenyszerűen játszottam stratégiai játékot, ami segített nekem eljutni Európa-szerte egy tucatnyi országba és megismerni más kultúrákat. Ez nagy hatással volt rám, a mai napig lenyűgöz a világ kulturális sokszínűsége. Az angol nyelvvel is azért kezdtem el komolyabban foglalkozni, hogy a világ minél több tájáról származó emberekkel ismerkedhessem meg.

A Hollywood Nyelvstúdiókban elsősorban a tudatosság ragadott meg: minden mozdulat, a tananyag minden apró eleme mögött ott rejlik a bizonyosság, hogy ezzel a lehető leggyorsabban célt lehet érni. Számomra nincsen annál nagyobb dicséret, amikor egy tanulótól azt hallom, hogy otthon, szabadidejében is örömmel néz filmet angolul vagy forgat angol nyelvű könyveket; a hatékony, könnyed nyelvtanulás eredménye az a nyelvszeretet, amit a Hollywood Nyelvstúdiók munkatársaként minden tanulónknak szeretnék átadni.”

Záhonyi Vera

A Hollywood Nyelvstúdió Nagykanizsa vezetőjétől

Amikor elkezdtem angolra járni a nagykanizsai Hollywood-ba Kristóf Katához, egyből láttam, hogy végre megtaláltam azt a nyelvtanulási módszert, amit addig hiába reméltem. Beleszerettem és egyszer csak „azon vettem észre magamat”, hogy saját nyelvstúdiót működtetek.

Imádok segíteni a rohanó élet által megtépázott embereknek, de nagyszerűen tudom használni a tanulási módszert a saját kislányommal történő együtt tanulásban is.

Célom biztonságos környezetet teremteni a nyelvet tanulni vágyó emberek számára. Az idegen nyelvtudást minden épelméjű ember számára elérhetővé tenni, a megtépázott önbecsülést, a súlyosan gátolt kommunikációs és tanulási képességeket rehabilitálni. Elültetni azt a gondolatot, hogy a tanulás igenis lehet jó dolog, szórakoztató és felüdülést eredményező tevékenység, mely elengedhetetlenül szükséges céljaink eléréséhez és álmaink valóra váltásához.

Benkő Délia

A Hollywood Nyelvstúdió Ferihegy vezetőjétől

Az idegen nyelv mindig nagy szerepet játszott az életemben. Az a fajta személy vagyok, aki bárhova megy a világban, szereti érteni az ott beszélt nyelvet.

Az Angolt 8 éves korom óta tanulom, sokat jártam külföldre, kéttannyelvű középiskolát végeztem, majd 6 évet éltem az egyesült királyságban, Manchesterben. Miután visszatértem Magyarországra, mindenképpen szerettem volna hasznosítani, és átadni az ott megszerzett tudásom, és az érzést, ami azzal jár, hogy magabiztosan és folyékonyan tudjon az ember kommunikálni a világ bármely pontján!

Hiszem, hogy a Hollywood Nyelvstúdió és egy szuper mentor tökéletes segítség bárkinek abban, hogy elérje a nyelvtanulásban kitűzött célját!

A rugalmas időbeosztás és az egyéni tempóban való haladás nagyban megkülönbözteti a Hollywood Nyelvstúdiót a mai rohanó világban történő más oktatási formáktól. Itt nem kell a csoporttársaidra várni, ha már valamit megértettél, illetve nem maradsz le, ha nem tudsz egy fix órára bejönni. Ha elakadsz, akkor pedig rögtön kérhetsz segítséget!

Bízom benne, hogy minél több tanulónak tudok segíteni a nyelvtanulásban, és együtt elérjük a céljaikat, legyen az mindennapi beszéd, a munkában való folyékonyabb kommunikáció vagy akár a középfokú és felsőfokú nyelvvizsga!

Deák Mónika

A Hollywood Nyelvstúdió Deák Ferenc tér vezetőjétől

Én a zenei pályán indultam el, alap képesítésem zongoratanár. Nagyon szerettem zenét és hangszeres tudást átadni, és a sors jóvoltából elvetődtem az USA-ba, majd onnan hazatérve kikötöttem „egy magyarhoni Hollywoodban”, a Hollywood Nyelvstúdióban.

A spontán beszéd nem más, mint rögtönzés. Pontosan ugyanúgy működik, mint a zenében az improvizáció. Erre a kutatásom során jöttem rá, miközben anyagot gyűjtöttem a szakdolgozatomhoz. 12 éves zenepedagógusi pályafutásom során volt alkalmam a tanórákon improvizációval kísérletezni, és azt tapasztaltam, hogy tulajdonképpen a zene is egy nyelv, melyben a harmóniák, rövid dallamok nem egyebek, mint mondatszerkezeti elemek, melyeket alaposan begyakorolva képesek leszünk rögtönözni. Ekkor kezdtem el igazán érdeklődni a nyelvek iránt.

Mesterdiplomámat a Wisconsin Egyetemen szereztem, az ott eltöltött két év alatt tanárasszisztensként megismerkedtem olyan tanítási és tanulási módszerekkel, melyek nagyon hatékonyak, de nálunk még kevésbé ismertek. A Hollywood Nyelvstúdió innovatív pedagógiai módszerével tökéletesen képes vagyok azonosulni, ez egy remek lehetőség számomra.

Szabó Lajos Sebestyén

A Hollywood Nyelvstúdió Marosvásárhely vezetőjétől

Az angol nyelv tanulása, később ennek tanítása meghatározó szerepet játszott az életemben. A nyelv iránt kialakított ambícióm bátorította az angol intenzív líceumi éveimet, hogy angol fordítói egyetem kövesse.

Az egyetemi évek alatt többször kértek meg csoportosan személyek, hogy újramagyarázzam az évi tananyagot, amit én oly könnyedén megértettem. Kialakítottam egy saját magyarázási módszert, hiszen minden segítséget kérő személynek más megvilágításban kellett elmagyaráznom a problematikus angol szabályt.

Nem csupán nyílt vagyok az újra, hanem folyamatosan autodidakta módon szert teszek új készségre, amit folyamatosan teljes erővel fejlesztek: ezek közé tartozik a grafikus program kezelése is. Jelenleg Brian Tracy és Dale Carnagie-féle önfejlesztő köteteket olvasok.

A legfőbb vágyam mindig a magyarázás, tanítás és céltudatos kérdésekre való felelés volt. Emiatt éreztem magaménak azt, amit a Hollywood Nyelvstúdiók ajánlanak: egyéni angol tanulás megvalósítása egy bizonyítottan jól működő rendszerben. Ez pontosan az, amit igazán magaménak érzek!

Popa Gitta

A Hollywood Nyelvstúdió Székesfehérvár vezetőjétől

„Azért kezdtem el angolul tanulni, mert arra készültem, hogy külföldi focicsapatokba jelentkezzem, és nemzetközi szinten profi focista lehessek. Aztán beleszerettem az angolba, a nyelvstúdióba.

Gyorsan szárnyaltam az anyagon, és az első 100 óra után már új célom volt az angollal. Én is akarok egy ilyen nyelvstúdiót! Annyira belelkesedtem és intenzíven tanultam, hogy már a heti 32 óra nyitva tartás nem volt elég! Végül kaptam egy kulcsot, és 10 év után előállt az a helyzet, hogy lett valaki, aki még az alapítónál is több időt töltött a suliban. Másfél év intenzív nyelvtanulás, egy év módszertani képzés és gyakornokság után a saját nyelvstúdióm megnyithatott Budapesten a Móricz Zsigmond körtéren. Azót még 3 stúdiót sikerült nyitnom, mint franchise partner (Móricz körtér, Székesfehérvár, Keleti, Győr).

A legjobb dolognak tartom az életben, ha egy embernek segíthetek elérni a célját, vagy az első lépéseket megtenni a célja felé. Nagyon szuper, amikor a végzett tanulóim visszajelzést adnak, hogy mennyire hasznos volt nekik a tanulás a Hollywood-ban. Szabadidőmben imádok időt tölteni barátaimmal és szeretteimmel, focizni és sportolni, emellett könyvet olvasni, társasjátékozni, utazni és kirándulni.”

Bodó Dániel

A Hollywood Nyelvstúdió Debrecen vezetőjétől

„Egész életemben két dolgot szerettem igazán: angolul beszélni és emberekkel foglalkozni. Amikor találkoztam a Hollywood Nyelvstúdióval, akkor jöttem rá, hogy két szenvedélyemnek a tökéletes egyvelege a nyelvstúdióban való munka. Személyiségemből adódóan szeretem a pörgést, és az tölt fel igazán, ha emberek között lehetek és segíthetek nekik a céljuk elérésében. Ez a szándék a nyelvstúdióban kiegészül fantasztikus módszertannal és tananyaggal, ami mindenki számára lehetővé teszi, hogy megtanuljon angolul. Egyszerűen öröm ennek a csodálatos csapatnak a részese lenni és mindeközben valami hasznosat tenni másokért!

Úgy gondolom, hogy a tanulni vágyók számára itt minden lehetőség adott. Úgy hiszem, hogy ha valaki elkötelezett, akkor megszűnik a lehetetlen. Tapasztalatom, hogy a Hollywoodban az ember egy családnak a tagjává válik. Mert itt figyelnek ránk és figyelünk egymásra. Itt számítunk. Ebben a sokszor kusza világban olyan kevés biztos dolog van az életben, de akár munkatársként, akár tanulóként itt egy olyan biztos pontra, egy olyan sarokkőre találhat az ember, ami már-már felbecsülhetetlen.”

Keresztyén Eszter

A Hollywood Nyelvstúdió Keleti vezetőjétől

„Gimnáziumi tanulmányaim folyamán nyelvi előkészítőbe jártam, így hamar megtanulhattam mennyire kulcsfontosságú manapság az angol és a német nyelv ismerete. Ekkor történt, hogy megismertem azt az iskolatársamat, aki – bár akkor még nem is sejtettem mennyire -, de hatalmas hatással volt rám. Kezdetekben ő írta a fogalmazásaimat és mikor hallgattam, ahogy angolul beszél, szépen lassan én is beleszerettem ebbe a nyelvbe és napról napra egyre többet akartam tudni.  Mostanra ez a szeretetem kiterjedt a kínai és az olasz nyelvre is.

Itt dolgozni egy cél része volt számomra: minden reggel boldogan felkelni és azt csinálni, amit szívből szeretek. Ennek pedig már lassan két éve és ez időszak alatt átérezhettem és részese lehettem én magam is tanulóink sikersztorijainak.

A motivációm, hogy a Hollywood Nyelvstúdió módszerével minél szélesebb körben átadjam azt a hatást, ami nekem is segített utat adni. Hiszek abban, hogy a céljaink adják életünk értelmét, az ehhez vezető úton pedig boldogan is végig sétálhatunk. Meggyőződésem szerint ebben segít a Hollywood Nyelvstúdió, ahol minden nap örömmel jönnek a tanulók és lehetetlenség nem szeretni a tanulást.”

Böröcz Bernadett

A Hollywood Nyelvstúdió Nyugati vezetőjétől

Én a Hollywood Nyelvstúdióban tanultam meg angolul. Ez a módszer valóban fájdalom és szenvedés nélküli tanulást kínál, ahol valóban gyorsan előáll a nyelvtudás, ha az ember beleteszi a szükséges időt.

Külön motivációm is volt, mivel válogatott kardvívóként sokat jártam külföldi versenyeken. Ezen alkalmakkor bizony hamar én lettem a tolmács, ahogyan haladtam előre az angol nyelv elsajátításában.

Annyira megkedveltem a nyelvtanulást és olyan sok nyereségem származott a nyelvtudásból, hogy beszálltam a családi vállalkozásba és én vezetem 2018 szeptember 14-től a Hollywood Nyelvstúdió Nyugatit.

Félreértés ne essék: ha valaki azt hinné, hogy léteznek csoda módszerek, amelyekkel megspórolhatjuk a tanulást, az hamar rá fog jönni arra, hogy ez csak illúzió. Mint ahogyan az is illúzió, hogy a csoportos nyelvóra vagy a magántanári óra után sok házi feladattal, egyedül otthon tanulva célhoz jutunk. EZ csak keveseknek sikerül.

A kardvívásban elért Európa bajnoki arany és bronz érmeim ugyanarra tanítottak, mint a nyelvtanulás: befektetett idő és energia nélkül elképzelhetetlen az eredmény. Viszont a sportban és a nyelvtanulásban az is igazolódott, hogy a rendszeresség és kitartás sokkal fontosabb a tehetségnél.

Milassin Mór

A Hollywood Nyelvstúdió Győr vezetőjétől

„Kereskedelem és marketing szakos hallgatóként, egyetemi éveim alatt elnyertem az Erasmus ösztöndíjat, így volt lehetőségem 7 hónapot Milánóban élnem. Az én ‘szerelmem’ az angol nyelvvel valahol itt kezdődött. Mindig is szerettem nyelvet tanulni, így elképesztően élveztem, hogy a mindennapjaim részévé vált. Miután hazajöttem, egy magabiztos nyelvtudást tudhattam magaménak, illetve rengeteg motivációt arra, hogy fejlődjek tovább és lássak még többet a világból, így beiratkoztam mesterképzésre, ahol Vezetés és szervezés szakon szereztem meg a mester diplomám.

A fejlődést nem csak magamon, de másokon is szeretem látni. Szeretek emberekkel foglalkozni és angolul beszélgetni, így a Hollywood Nyelvstúdió a lehető legjobb hely, ahol lehetek. itt nem csak olyan környezetben dolgozhatok, ami sokkal kellemesebb, mint egy hagyományos tanterem, hanem egy olyan tananyaggal és módszertannal találkoztam, amely egyedülálló módon segíti célba jutni az angolul tanulóinkat.”

Egervári Berta

A Hollywood Nyelvstúdió Zalaegerszeg vezetőjétől

Már egész korán elkezdett érdekelni az angol nyelv, így a tanulása is könnyedén ment számomra. Motivációm is akadt, ugyanis sokat jártunk külföldre a családommal. Szörnyen büszke voltam, amikor rám maradt a tolmácsolás és én kommunikálhattam a helyiekkel. Ez extra löketet adott minden alkalommal, amikor elém került a nyelvkönyv.

Aztán nem túl régen volt szerencsém kijutni egy óceánjáró hajóra. Fél évet töltöttem egy hatalmas hajón, ahol legalább 90 nemzetiséggel találkozhattam! Az angol nyelv kötött össze mindannyiunkat. Nem állítom, hogy mindenki tökéletesen beszélte az angolt, de bennük volt az igyekezet és nem féltek használni a tudásukat. Én magam is rengeteget tanultam, mind a különböző nemzetek együttéléséről, mind a nyelv fontosságáról. Az angol nyelvnek köszönhetően, olyan barátokra tettem szert, akik már családtaggá váltak számomra, valamint a nyelvnek köszönhetően tölthettem két hetet Los Angeles-ben, egy családnál.

Ahogy hazaérkeztem, szinte sorsszerűen futottam bele a nagykanizsai Hollywood Nyelvstúdióba és Déliába. Magával ragadott az a folyamat és az a tananyag, amit Kristóf Kata álmodott meg. Nagyszerű volt látni, ahogy Délia segíti és támogatja a tanulókat, akik könnyedén szárnyalnak a tananyagon. Őszintén szólva, sohasem gondoltam volna, hogy egyszer egy Nyelvstúdiót fogok vezetni, de azt kell hogy mondjam, egész gyorsan megfogalmazódott bennem, hogy én is segíteni szeretnék, ezzel szeretnék foglalkozni.

Jó érzés látni, és hallani, amikor a tanulóink vidáman jönnek hozzánk, sokszor még a szabadidejüket is nálunk töltik. Hát nem fantasztikus, mire képes egy jó nyelvtanulási szisztéma?! Hogy mennyi mindent el lehet érni vele?!

Én megtaláltam a helyem, azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek, és közben én magam is fejlődök. Nem utolsó sorban pedig fantasztikus emberek vesznek körül, fantasztikus álmokkal!

Gredics Orsolya

A Hollywood Nyelvstúdió Pécs vezetőjétől

„Azon szerencsės emberek közé tartozom, akik már egèszen fiatal korában 2 nyelven beszèltek otthon: magyarul és németül. Innen jön a nyelvek iránti szeretetem. 

Cėlom, hogy ezt a szeretetet továbbadhassam másoknak is. Hiszem, hogy tanulni jó, csupán a megfelelő tanulási mòdszert kell megismerni ės szívből-lèlekből csinálni.

Angolul az iskolában kezdtem el tanulni, közepes eredmėnnyel. 18 éves koromban egy hirtelen támadt ötlettől vezėrelve egyik napròl a másikra elköltöztem Angliába, ahol 2 évig gyerekekre vigyáztam. Az angol nyelv azóta is rèsze az èletemnek, ìgy nagyon örülök neki, hogy a Hollywood csapat tagja lehetek.

A pécsi nyelvstúdiónkban igazán elegáns és esztétikus környezetben tölthetjük együtt időnket a tanulókkal, akik láthatóan akarnak valamit az élettől és hajlandóak tenni is érte.

Ha szeretnéd, hogy az angol a Te életedben is kinyissa a ma még zárt kapukat, akkor gyere el hozzánk ès tapasztald meg milyen èrzès könnyedén, jò lėgkörben használható tudást szerezni. Várunk szeretettel!”

Márkus Attila

A Hollywood Nyelvstúdió Szeged vezetőjétől

Pici kislány korom óta imádom a zenét és az angol nyelvű dalok mindig nagyon megfogtak. Kilenc éves koromban kezdtem el angolt tanulni és egyből beleszerettem. Akkoriban még nem volt Internet elérhetőségem, így hallás alapján írtam le a kedvenc dalaim szövegeit, majd le is fordítottam ezeket. Tizenhárom évesen már anyanyelvű amerikaiakkal kommunikáltam és egyértelmű lett, hogy angol szakon folytatom tanulmányaimat.

Már 17 évesen meglett a gondolat a fejemben, hogy angol nyelvterületen szeretnék élni, így 21 évesen egyedül kiköltöztem Londonba. Összesen 7 évet éltem Londonban, Mallorcán és Madridban, ahol napi szinten használtam az angolt és még időközben spanyolul is megtanultam.
A Hollywood Nyelvstúdiókat többen is ajánlották nekem és szeptemberben találkoztunk Kristóf Katával a 2020 elején nyíló szegedi nyelvstúdió kapcsán. Azóta képződöm és készülök a nyitásra.

Az első pillanattól tudtam, hogy nekem itt a helyem. A barátságos légkör, a segítőkészség, a tananyag, a tanulási módszer mind olyan dolgok, amik miatt beleszerettem ebbe a nyelvstúdióba.
Szeretném átadni az angol iránti lelkesedésemet és érdeklődésemet minden tanulni vágyó embernek és el szeretném elültetni a köztudatban, hogy a tanulás egy jó dolog és elengedhetetlen a célok és álmok megvalósításához.

Szőke Eszter

A Hollywood Nyelvstúdió Online classroom vezetőjétől

„A Hollywood Nyelvstúdió olyan álmomat valósította meg, amelyet én sem tudtam pontosan megfogalmazni magamnak. Most pedig nem tudom elképzelni az életem nélküle.

Mindig is szerettem az angolt, egészen kicsi koromban is, 2-3 évesen is angol meséket néztem, habár egy kukkot sem értettem belőlük. Nagyon sok minden érdekelt, biológia-fizika-kémia szakon végeztem középiskolában és jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Pszichológia Intézetének vagyok hallgatója. De ezekkel párhuzamosan mindvégig fontos része volt az életemnek az angol. Ezért örültem, amikor felbukkant ez a lehetőség, amiről akkor még nem is sejtettem, hogy mekkora lehetőség.

A Hollywood módszer egy olyan szivárvány a nyelvtanulás égboltján, amely mindenki számára elérhető. Amit ez a rendszer lehetővé tesz, hogy a tanuló személyre szabottan kap magas színvonalú szolgáltatást, támogató közeget, folyamatos segítséget, útmutatást és egy stabil angol tudást. És én végtelenül hálás vagyok, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak, amely egy biztos pont a tanulók és a munkatársak számára is, bármi is történjék.”

Balogh Renáta