HollyWood Nyelvstúdiók

Garantált nyelvtudás látható időn belül

ALAPSZINTEN 60 ÓRA ALATT

SIKERES ÁLLÁSINTERJÚ

KIPRÓBÁLOM INGYENES PRÓBAÓRÁN

EMELT SZINTEN 120 ÓRA ALATT

SIKERES ÁLLÁSINTERJÚ

KIPRÓBÁLOM INGYENES PRÓBAÓRÁN

1 HÓNAP ALATT

SIKERES ÁLLÁSINTERJÚ

KIPRÓBÁLOM INGYENES PRÓBAÓRÁN

SIKERES ÁLLÁSINTERJÚ

ALAPSZINTEN 60 ÓRA ALATT

KIPRÓBÁLOM INGYENES PRÓBAÓRÁN

SIKERES ÁLLÁSINTERJÚ

EMELT SZINTEN 120 ÓRA ALATT

KIPRÓBÁLOM INGYENES PRÓBAÓRÁN

1 HÓNAP ALATT

SIKERES ÁLLÁSINTERJÚ

KIPRÓBÁLOM INGYENES PRÓBAÓRÁN

Sikeres állásinterjú alapszinten 60 óra, emelt szinten 120 óra alatt (vezető beosztáshoz)? Ki ne akarna ilyet?

Évek óta gondolsz arra, hogy sokkal többet kereshetnél? Ehhez „már csak” az angol nyelvtudás hiányzik? Itt a lehetőséged, hogy most tovább lépj ezen!

Most akár 60-120 óra alatt is lehet magabiztos angol nyelvtudásod!

Már most elkezdheted szervezni az állásinterjúkat! Nem kell többé kompromisszumot kötnöd az álláskeresésben, mert nem beszélsz magabiztosan angolul!

 

MIT KAPOK PONTOSAN?

MAGABIZTOS ANGOLT

Stabil nyelvi alapokat. Mindezt a szakmádra fókuszálva.

SIKERES ÁLLÁSINTERJÚKAT

Felkészítést az állásinterjúkon való eredményes részvételre.

PROFI ÖNÉLETRAJZOT

Ajándékba kapod az önéletrajzod szakszerű angol lektorálását.

Olyan alapokat kapsz, amivel egy művelt ember benyomását fogod kelteni akkor is, ha angolul kell kifejezned gondolataidat. Messze kimagasló lesz a nyelvtudásod a „Tarzan angolt” beszélő munkavállalók tömegei közül.

SPECIÁLIS MÓDSZERÜNK 4 ÖSSZETEVŐ MIATT MŰKÖDIK:

MAXIMÁLISAN IGAZODUNK A TANULÓ EGYÉNI IGÉNYEIHEZ

Forradalmian új oktatásunk (módszer, tananyag) teljes mértékben figyelembe veszi a tanulók egyéni céljait (szakmák nyelvhasználata), egyéni képességeit, és egyéni életkörülményeit. Így itt mindenki képes gyorsan elérni a céljához szükséges nyelvtudást.

MEGTANÍTUNK ANGOLUL GONDOLKODNI

Ha megérted, hogyan gondolkodnak az angolok, akkor leszel képes nagyon gyorsan megtanulni a nyelvüket. Nem magolásra, hanem logikus gondolkodásra késztetjük tanulóinkat. Így sokkal gyorsabban képesek előre haladni, és tartósan rögzül a tudás a fejükben.

RENGETEG SZÓBELI GYAKORLÁST BIZTOSÍTUNK

A 20% elmélet – 80% gyakorlat arány alkalmazása azt okozza, hogy az munka során az élethelyzetekben eredményesen fogod alkalmazni a megtanultakat. Módszerünk a magolás helyett a valóságos, kézzel fogható megtanulás élményét biztosítja.

INKÁBB KEVESEBBET, DE AZT ALAPOSABBAN

Ahhoz, hogy megfelelj egy állásinterjún, elég az alapokat jól lerakni, és az állásinterjúhoz szükséges mondatokat és kifejezéseket jól megtanulni. Mi biztosítjuk számodra, hogy magabiztos, intelligens megjelenéseddel jó benyomást tegyél a döntéshozókra.

 

A TELJES KONCEPCIÓ

Most Neked kínáljuk ezt a lehetőséget, amivel 17 év alatt több száz embernek segítettünk már megtalálni egy jobb munkahelyen a számításait. Tanulóink lelkes és pozitív visszajelzései alapján mindenhol felfigyelnek szép és pontos beszédükre, helyes kiejtésükre.
 

HÍRLEVÉL

IRATKOZZ FEL MOST
A ``Kérem az akciós értesítéseket!``
GOMBRA KATTINTVA!

EGYEDI AJÁNLATOK CSAK A HÍRLEVÉLBEN!

IRATKOZZ FEL MOST!

Jelentkezz most az állásinterjúra felkészítő intenzív angol nyelvtanfolyamainkra, melynek időbeosztását és intenzitását is magad választhatod meg!

Ha esetleg most lemaradnék, kérek hírlevelet, hogy értesülhessek a kedvezményekről, akciókról!

MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA JELENTKEZEL MOST AZ ÁLLÁSINTERJÚRA FELKÉSZÍTŐ INTENZÍV ANGOL NYELVTANFOLYAMRA?

MAGABIZTOS NYELVTUDÁS

Napról napra, intenzíven fogsz fejlődni, a hónap végén már saját magad leszel képes a bemutatkozó szöveged összeállítani és az önéletrajzod többé-kevésbé pontosan lefordítani.

PÉNZÜGYI BIZTONSÁG

Ha van benned bizonytalanság, akkor az első hónap egy kisebb óraszámú próbahónap is lehet, és ráérsz akkor benevezni az intenzív programba, ha már saját magadon is megtapasztaltad egyedülálló módszerünk eredményességét.

 

SZEMÉLYES GYARAPODÁS

Ezt az egy-két hónapos energia-  és pénzráfordítást kamatoztathatod majd egy egész életen át, nem csak az állás megszerzésében, hanem a további munkahelyi és személyes élethelyzetekben is.

 

KÉRDEZZ TŐLÜNK BÁTRAN! – INFO VONAL: +36 30 216 2801

HOGY NÉZ KI EGY ILYEN ANGOL NYELVTANÍTÁSI KÉPZÉS?

  1. Egy gyors szintfelmérő után összeállítjuk neked a célodhoz szükséges nyelvtanulási programodat.
  2. Nyitva tartásunk alapján megtervezed az időbeosztásodhoz legjobban illeszkedő heti órarendet.
  3. Mini tréningünk segítségével elsajátítod ezt a gyorstanulási módszert.
  4. A Hollywood gyorstanulási tréningen tanult technikák segítségével szélsebesen végig száguldasz az angol nyelvtanulási programodon.
  5. Ha bárhol elakadsz, azonnal kaphatsz segítséget képzett és gyakorlott angol magántanárainktól.
  6. A gyakorláshoz és az ellenőrzési pontokon való áthaladáshoz is mindig készen áll egy elkötelezett tanerő, asszisztens, anyanyelvű angoltanár, vagy egy hasonló szinten álló tanulótárs.

 

HOGYAN VESZITEK FIGYELEMBE A MÁR KORÁBBAN MEGSZERZETT TUDÁST?

Az egyéni képességeket, nehézségeket, tehetségeket és adottságokat is figyelembe vevő, hajszálpontos Hollywood szintfelmérési szisztémánk segítségével. Ennek segítségével tudjuk kialakítani azt az angol nyelvtanulási programot, hogy pontosan azt fogod tanulni, amire a célodhoz szükséged lesz, legyen az alap szintű társalgás utazáshoz; alapszintű társalgás külföldi munkához; alapfokú nyelvvizsga; középszintű társalgás külföldi munkához; középfokú nyelvvizsga; középfokú szakmai nyelvvizsga; felsőfokú nyelvvizsga.

 

ÉN IS KÉPES LESZEK ALKALMAZNI EZT A FORRADALMIAN ÚJ NYELVTANULÁSI MÓDSZERT?

Ez a nyelvtanulási módszer figyelembe vesz minden egyéni adottságot, képességet és tehetséget, és alkalmazkodik minden egyéni lemaradáshoz, nehézséghez és sajátos hozzáállást igénylő személyes problémához is. Ezek tükrében határozottan kijelenthető, hogy nálunk csak az nem képes megtanulni angolul, aki nem akar, vagyis nem hajlandó azt tenni, amit ez a cél tőle megkíván. A Hollywood Nyelvstúdióban ez alapvetően két dolgot jelent: 1. eljönni annyi alkalommal, amennyiről szól a bérletünk; 2. pontosan azt tenni, ami kérnek tőlünk a tananyagban található utasítások, vagy amit kér tőlünk a magántanár csapat valamely ott a nyelvstúdióban jelen lévő tanára.

 

MILYEN HOZAMRA SZÁMÍTHATOK, HA NÁLATOK FEKTETEM BE A PÉNZEM ÉS AZ IDŐM?

Háromszoros hozamra számíthatsz! A bárhol máshol (etikusan) kínált nyelvtanulási időkhöz viszonyítva nálunk a célok minimum egyharmad idő alatt valósulnak meg. A saját angol nyelvtanfolyamodba, képzésedbe fektetett idő és pénz hozza egyértelműen a legnagyobb hozamot, ez kétségtelen. Az angol nyelvtanulásba fordított energia és pénz hatványozottan jó hozamú befektetés. Néhány hónapnyi nyelvtanulási ráfordítás hozamát élvezheted egy teljes életen át!

MILYEN GARANCIÁT KAPOK A NYELVTANULÁSI EREDMÉNYRE?

Nyelvtanulási programjainknak (személyre szabott angol nyelvtanfolyamainknak) pontosan látható, hogy hol van a vége. Minden célhoz egy adott nyelvtanulási út vezet. Ha a számodra előre kijelölt utat végig járod, egészen biztosan ott lesz az eredmény. Ha valamiért mégsem, azt te is fogod látni, hogy ennek egyetlen oka csak az lehet, hogy te nem voltál hajlandó azt tenni, amit a cél megkövetel tőled. Ez a leggyakrabban annyit jelent csupán, hogy nem építetted be a mindennapjaidba az angol nyelvtanulás szokását és nem jársz el minden alkalommal a Hollywood Nyelvstúdióba, amikor azt meg kellene tenned a saját vállalásod szerint. Ennek ellenére mi mégsem tárjuk majd szét felelőtlenül a kezünket ebben az esetben sem. Nem állunk majd elő újabb ötletekkel, hogy mit tudnál még nálunk tanulni. Ha az ismétlések és plusz gyakorlások sem vezetnének eredményre, addig tanulhatsz nálunk díjtalanul, míg el nem éred eredetileg kitűzött célodat.

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉST KÖVETŐEN?

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kollégáink azonnal felveszik Veled a kapcsolatot! Meghívunk egy ingyenes próbaórára, ahol egy szintfelmérő után rögtön összeállítjuk neked a nyelvvizsgádhoz szükséges nyelvtanulási programot.

 

VILLÁMSTART AKÁR MÁSNAP

A próbaórán kiválaszthatod a számodra legkedvezőbb fizetési konstrukciót és intenzitást, köthetsz 30% kedvezménnyel szerződést a teljes tanulási programodra, de választhatod a próbahónapot is, minden elkötelezettség nélkül.

 

KEDVEZMÉNYES ÁRAINK

2017-ben még bevezető árakon adjuk a Hollywood prémium nyelvtanítás szolgáltatásunkat. Árképzésünk lényege, hogy ösztönző rendszerünk jutalmazza az intenzívebb tanulást, ráadásként pedig a teljes árból hűségszerződéssel további engedményt adunk. Egy óra = 60 perc.

SMALL

ANGOL NYELVTANULÁS BÉRLET
Havi 20 óra mértékig

50.000 Ft helyett

35.000 Ft

(-15.000 Ft engedmény)
Rugalmas időbeosztásodban a nyitva tartási időben bármikor jöhetsz, te osztod be tetszőlegesen a 20 angol nyelvtanfolyami órádat. A Magántanár csapat a Hollywood Nyelvstúdiókban minden alkalommal rendelkezésedre bocsátja, a téged segítő angol magántanárt.

MEDIUM

ANGOL NYELVTANULÁS BÉRLET
Havi 25 óra mértékig

57.000 Ft helyett

40.000 Ft

(-17.000 Ft kedvezmény)
Rugalmas időbeosztásodban a nyitva tartási időben bármikor jöhetsz, te osztod be tetszőlegesen a 25 angol nyelvtanfolyami órádat. A Magántanár csapat a Hollywood Nyelvstúdiókban minden alkalommal rendelkezésedre bocsátja, a téged segítő angol magántanárt.

LARGE

ANGOL NYELVTANULÁS BÉRLET
Havi 30 óra mértékig

60.000 Ft helyett

42.000 Ft

(-18.000 Ft kedvezmény)
Rugalmas időbeosztásodban a nyitva tartási időben bármikor jöhetsz, te osztod be tetszőlegesen a 30 angol nyelvtanfolyami órádat. A Magántanár csapat a Hollywood Nyelvstúdiókban minden alkalommal rendelkezésedre bocsátja, a téged segítő angol magántanárt.

EXTRA KEDVEZMÉNYES ÁRAINK

Összeadódó engedmény = hűség kedvezmény + kevésbé látogatott időszakra szóló kedvezmény.

MORNING ONLY

ANGOL NYELVTANULÁS BÉRLET
Havi 32 óra mértékig

60.000 Ft helyett

30.000 Ft

(-30.000 Ft engedmény)
Hétköznap délelőtti nyitva tartásunkban, fix időpontokban tudod igénybe venni ezen az extra kedvező áron, a 32 angol nyelvtanfolyami órádat. A Magántanár csapat a Hollywood Nyelvstúdiókban minden alkalommal rendelkezésedre bocsátja, a téged segítő angol magántanárt.

SUPER SATURDAY

ANGOL NYELVTANULÁS BÉRLET
Havi 20 óra mértékéig

50.000 Ft helyett

25.000 Ft

(-25.000 Ft kedvezmény)
Szombati nyitva tartásunkban, fix időpontokban tudod igénybe venni ezen az extra kedvező áron, a 32 angol nyelvtanfolyami órádat. A Magántanár csapat a Hollywood Nyelvstúdiókban minden alkalommal rendelkezésedre bocsátja, a téged segítő angol magántanárt.