HollyWood Nyelvstúdiók

Garantált nyelvtudás látható időn belül

SIKERES FELVÉTELI

EREDMÉNYES ÉRETTSÉGI

KIPRÓBÁLOM INGYENES PRÓBAÓRÁN

SIKERES FELVÉTELI

EREDMÉNYES ÉRETTSÉGI

KIPRÓBÁLOM INGYENES PRÓBAÓRÁN

SIKERES FELVÉTELI

EREDMÉNYES ÉRETTSÉGI

KIPRÓBÁLOM INGYENES PRÓBAÓRÁN

SIKERES FELVÉTELI

EREDMÉNYES ÉRETTSÉGI

KIPRÓBÁLOM INGYENES PRÓBAÓRÁN

SIKERES FELVÉTELI

EREDMÉNYES ÉRETTSÉGI

KIPRÓBÁLOM INGYENES PRÓBAÓRÁN

Eredményes érettségi, garantáltan sikeres felvételi?
Ki ne akarna ilyet?

Közeleg az érettségi és a felvételi, és te még nem tudod, hogy szerzed meg az ehhez szükséges nyelvtudást? Itt a lehetőséged, hogy most tovább lépj ezen!

Mit szólnál a garantáltan sikeres érettségihez, felvételihez?

Már most elkezdheted számolni a felvételi pontjaidat!

MIT KAPOK PONTOSAN?

STABIL NYELVI ALAPOKAT

Garantáltan magas pontszámú érettségi eredményt.

SIKERES FELKÉSZÜLÉST

Alapos felkészítést az érettségi írásbeli és szóbeli részére is.

PRÓBA ÉRETTSÉGIT

A felkészítésed mellé próba érettségit adunk neked ajándékba.

Olyan felkészítést kapsz, aminek segítségével könnyűszerrel oldod majd meg az írásbeli érettségi feladatokat, és oldottan, magabiztosan társalogsz majd a szóbeli érettségin a vizsgáztató tanárokkal.

SPECIÁLIS MÓDSZERÜNK 4 ÖSSZETEVŐ MIATT MŰKÖDIK:

MAXIMÁLISAN IGAZODUNK A TANULÓ EGYÉNI IGÉNYEIHEZ

Forradalmian új oktatásunk (módszer, tananyag) teljes mértékben figyelembe veszi a tanulók egyéni céljait (szakmák nyelvhasználata), egyéni képességeit, és egyéni életkörülményeit. Így itt mindenki képes gyorsan elérni a céljához szükséges nyelvtudást.

MEGTANÍTUNK ANGOLUL GONDOLKODNI

Ha megérted, hogyan gondolkodnak az angolok, akkor leszel képes nagyon gyorsan megtanulni a nyelvüket. Nem magolásra, hanem logikus gondolkodásra késztetjük tanulóinkat. Így sokkal gyorsabban képesek előre haladni, és tartósan rögzül a tudás a fejükben.

RENGETEG SZÓBELI GYAKORLÁST BIZTOSÍTUNK

A 20% elmélet – 80% gyakorlat arány alkalmazása azt okozza, hogy az munka során az élethelyzetekben eredményesen fogod alkalmazni a megtanultakat. Módszerünk a magolás helyett a valóságos, kézzel fogható megtanulás élményét biztosítja.

VEZETŐNK SOKÁIG VOLT KÖZÉPISKOLAI NYELVTANÁR

Kristóf Kata tananyag fejlesztő sok évig volt középiskolai tanár, ahol már akkor szép eredményeket ért el a diákjaival. Ezt követően is rengeteg tanuló szerezte meg az érettségijét azzal, hogy a Hollywood Nyelvstúdióban készült fel erre.  Mindez garantálja a te érettségi  és felvételi sikeredet is.

A TELJES KONCEPCIÓ

Most Neked kínáljuk ezt a lehetőséget, amivel 17 év alatt több száz embernek segítettünk már kiváló érettségi eredményekre, és kimagaslóan sok felvételi pontra szert tenni.  

HÍRLEVÉL

IRATKOZZ FEL MOST
A ``Kérem az akciós értesítéseket!``
GOMBRA KATTINTVA!

EGYEDI AJÁNLATOK CSAK A HÍRLEVÉLBEN!

IRATKOZZ FEL MOST!

Jelentkezz még most az érettségire felkészítő intenzív tanfolyamunkra, melynek időbeosztását és intenzitását is magad választhatod meg!

Ha esetleg most lemaradnék, kérek hírlevelet, hogy értesülhessek a kedvezményekről, akciókról!

MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA JELENTKEZEL MOST AZ INTENZÍV ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTŐ KÉPZÉSRE?

MAGABIZTOS NYELVTUDÁS

Napról napra, intenzíven fogsz fejlődni, a hónap végén már saját magad is jól fogd látni, hogy fogod a közelgő érettségi vizsgádat kiváló eredménnyel letenni.

PÉNZÜGYI BIZTONSÁG

Ha végig haladsz az érettségire felkészítő programodon, és megfelelt eredménnyel zárod, garanciát adunk az érettségi vizsgád sikerére. Ha véletlenül nem sikerülne az érettségi vizsgád olyan eredménnyel, amit te szerettél volna, – ennek 2% az esélye – a következő időszakban már díjtalanul készülhetsz nálunk.

SZEMÉLYES GYARAPODÁS

Ez az érettségi vizsga felkészítés nem pusztán egy papírszerző akció, ez egy hosszú távú, nagyon jó hozamú befektetés lesz neked. Ezt az energia- és pénzráfordítást kamatoztathatod majd egy egész életen át.

KÉRDEZZ TŐLÜNK BÁTRAN! – INFO VONAL: +36 30 216 2801

HOGY NÉZ KI EGY ILYEN ANGOL NYELVTANÍTÁSI KÉPZÉS?

  1. Egy gyors szintfelmérő után összeállítjuk neked a célodhoz szükséges nyelvtanulási programodat.
  2. Nyitva tartásunk alapján megtervezed az időbeosztásodhoz legjobban illeszkedő heti órarendet.
  3. Mini tréningünk segítségével elsajátítod ezt a gyorstanulási módszert.
  4. A Hollywood gyorstanulási tréningen tanult technikák segítségével szélsebesen végig száguldasz az angol nyelvtanulási programodon.
  5. Ha bárhol elakadsz, azonnal kaphatsz segítséget képzett és gyakorlott angol magántanárainktól.
  6. A gyakorláshoz és az ellenőrzési pontokon való áthaladáshoz is mindig készen áll egy elkötelezett tanerő, asszisztens, anyanyelvű angoltanár, vagy egy hasonló szinten álló tanulótárs.

 

HOGYAN VESZITEK FIGYELEMBE A MÁR KORÁBBAN MEGSZERZETT TUDÁST?

Az egyéni képességeket, nehézségeket, tehetségeket és adottságokat is figyelembe vevő, hajszálpontos Hollywood szintfelmérési szisztémánk segítségével. Ennek segítségével tudjuk kialakítani azt az angol nyelvtanulási programot, hogy pontosan azt fogod tanulni, amire a célodhoz szükséged lesz, legyen az alap szintű társalgás utazáshoz; alapszintű társalgás külföldi munkához; alapfokú nyelvvizsga; középszintű társalgás külföldi munkához; középfokú nyelvvizsga; középfokú szakmai nyelvvizsga; felsőfokú nyelvvizsga.

 

ÉN IS KÉPES LESZEK ALKALMAZNI EZT A FORRADALMIAN ÚJ NYELVTANULÁSI MÓDSZERT?

Ez a nyelvtanulási módszer figyelembe vesz minden egyéni adottságot, képességet és tehetséget, és alkalmazkodik minden egyéni lemaradáshoz, nehézséghez és sajátos hozzáállást igénylő személyes problémához is. Ezek tükrében határozottan kijelenthető, hogy nálunk csak az nem képes megtanulni angolul, aki nem akar, vagyis nem hajlandó azt tenni, amit ez a cél tőle megkíván. A Hollywood Nyelvstúdióban ez alapvetően két dolgot jelent: 1. eljönni annyi alkalommal, amennyiről szól a bérletünk; 2. pontosan azt tenni, ami kérnek tőlünk a tananyagban található utasítások, vagy amit kér tőlünk a magántanár csapat valamely ott a nyelvstúdióban jelen lévő tanára.

 

MILYEN HOZAMRA SZÁMÍTHATOK, HA NÁLATOK FEKTETEM BE A PÉNZEM ÉS AZ IDŐM?

Háromszoros hozamra számíthatsz! A bárhol máshol (etikusan) kínált nyelvtanulási időkhöz viszonyítva nálunk a célok minimum egyharmad idő alatt valósulnak meg. A saját angol nyelvtanfolyamodba, képzésedbe fektetett idő és pénz hozza egyértelműen a legnagyobb hozamot, ez kétségtelen. Az angol nyelvtanulásba fordított energia és pénz hatványozottan jó hozamú befektetés. Néhány hónapnyi nyelvtanulási ráfordítás hozamát élvezheted egy teljes életen át!

MILYEN GARANCIÁT KAPOK A NYELVTANULÁSI EREDMÉNYRE?

Nyelvtanulási programjainknak (személyre szabott angol nyelvtanfolyamainknak) pontosan látható, hogy hol van a vége. Minden célhoz egy adott nyelvtanulási út vezet. Ha a számodra előre kijelölt utat végig járod, egészen biztosan ott lesz az eredmény. Ha valamiért mégsem, azt te is fogod látni, hogy ennek egyetlen oka csak az lehet, hogy te nem voltál hajlandó azt tenni, amit a cél megkövetel tőled. Ez a leggyakrabban annyit jelent csupán, hogy nem építetted be a mindennapjaidba az angol nyelvtanulás szokását és nem jársz el minden alkalommal a Hollywood Nyelvstúdióba, amikor azt meg kellene tenned a saját vállalásod szerint. Ennek ellenére mi mégsem tárjuk majd szét felelőtlenül a kezünket ebben az esetben sem. Nem állunk majd elő újabb ötletekkel, hogy mit tudnál még nálunk tanulni. Ha az ismétlések és plusz gyakorlások sem vezetnének eredményre, addig tanulhatsz nálunk díjtalanul, míg el nem éred eredetileg kitűzött célodat.

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉST KÖVETŐEN?

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kollégáink azonnal felveszik Veled a kapcsolatot! Meghívunk egy ingyenes próbaórára, ahol egy szintfelmérő után rögtön összeállítjuk neked a nyelvvizsgádhoz szükséges nyelvtanulási programot.

 

VILLÁMSTART AKÁR MÁSNAP

A próbaórán kiválaszthatod a számodra legkedvezőbb fizetési konstrukciót és intenzitást, köthetsz 30% kedvezménnyel szerződést a teljes tanulási programodra, de választhatod a próbahónapot is, minden elkötelezettség nélkül.

 

KEDVEZMÉNYES ÁRAINK

2017-ben még bevezető árakon adjuk a Hollywood prémium nyelvtanítás szolgáltatásunkat. Árképzésünk lényege, hogy ösztönző rendszerünk jutalmazza az intenzívebb tanulást, ráadásként pedig a teljes árból hűségszerződéssel további engedményt adunk. Egy óra = 60 perc.

SMALL

ANGOL NYELVTANULÁS BÉRLET
Havi 20 óra mértékig

50.000 Ft helyett

35.000 Ft

(-15.000 Ft engedmény)
Rugalmas időbeosztásodban a nyitva tartási időben bármikor jöhetsz, te osztod be tetszőlegesen a 20 angol nyelvtanfolyami órádat. A Magántanár csapat a Hollywood Nyelvstúdiókban minden alkalommal rendelkezésedre bocsátja, a téged segítő angol magántanárt.

MEDIUM

ANGOL NYELVTANULÁS BÉRLET
Havi 25 óra mértékig

57.000 Ft helyett

40.000 Ft

(-17.000 Ft kedvezmény)
Rugalmas időbeosztásodban a nyitva tartási időben bármikor jöhetsz, te osztod be tetszőlegesen a 25 angol nyelvtanfolyami órádat. A Magántanár csapat a Hollywood Nyelvstúdiókban minden alkalommal rendelkezésedre bocsátja, a téged segítő angol magántanárt.

LARGE

ANGOL NYELVTANULÁS BÉRLET
Havi 30 óra mértékig

60.000 Ft helyett

42.000 Ft

(-18.000 Ft kedvezmény)
Rugalmas időbeosztásodban a nyitva tartási időben bármikor jöhetsz, te osztod be tetszőlegesen a 30 angol nyelvtanfolyami órádat. A Magántanár csapat a Hollywood Nyelvstúdiókban minden alkalommal rendelkezésedre bocsátja, a téged segítő angol magántanárt.

EXTRA KEDVEZMÉNYES ÁRAINK

Összeadódó engedmény = hűség kedvezmény + kevésbé látogatott időszakra szóló kedvezmény.

MORNING ONLY

ANGOL NYELVTANULÁS BÉRLET
Havi 32 óra mértékig

60.000 Ft helyett

30.000 Ft

(-30.000 Ft engedmény)
Hétköznap délelőtti nyitva tartásunkban, fix időpontokban tudod igénybe venni ezen az extra kedvező áron, a 32 angol nyelvtanfolyami órádat. A Magántanár csapat a Hollywood Nyelvstúdiókban minden alkalommal rendelkezésedre bocsátja, a téged segítő angol magántanárt.

SUPER SATURDAY

ANGOL NYELVTANULÁS BÉRLET
Havi 20 óra mértékéig

50.000 Ft helyett

25.000 Ft

(-25.000 Ft kedvezmény)
Szombati nyitva tartásunkban, fix időpontokban tudod igénybe venni ezen az extra kedvező áron, a 32 angol nyelvtanfolyami órádat. A Magántanár csapat a Hollywood Nyelvstúdiókban minden alkalommal rendelkezésedre bocsátja, a téged segítő angol magántanárt.