HollyWood Nyelvstúdiók

Garantált nyelvtudás látható időn belül

MAGABIZTOSAN ANGOLUL – 1.500 Ft / 60 PERCTŐL – MAGÁNTANÁR CSAPATTAL

TAPASZTALD MEG A SAJÁT SZEMEDDEL A SZÉLL KÁLMÁN TÉRNÉL!

KIPRÓBÁLOM INGYEN, ELKÖTELEZŐDÉS NÉLKÜL

Töltsd ki az alábbi 3 sort és kattints a zöld gombra!

6 OK, AMIÉRT ÉRDEMES VELÜNK MEGTANULNOD A NYELVET

MUNKA MELLETT IS MŰKÖDIK

Sok tanulónknak kevés ideje van, mert háztartást kell vezetnie, és a munkahelyén vagy a tanulmányaiban is helyt kell állnia.

EGYÉNI CÉLODHOZ, EGYÉNI TANANYAG

A célodnak megfelelően haladunk veled. Akár szuperszonikusan, akár szájbarágósan. Te döntesz! A tanárok türelmesen és kedvesen elmagyarázzák a tananyagot, így mindent érteni fogsz.

CSAK NÁLUNK KELL TANULNOD

Nincs kötelező házi feladat, nincsen otthon tanulás, nincs elalvás a könyv felett, így sohasem “engedjük el a kezed”.

GARANCIÁT VÁLLALUNK AZ EREDMÉNYRE

Ha végig járod a céljához összeállított tanulási programot, de nem éred el az általad kitűzött célt, addig járhatsz tovább díjtalanul, míg elő nem áll az eredmény.

BÁRMIKOR JÖHETSZ TANULNI

Nyitvatartási időn belül bármikor bejöhetsz, nem kell bejelentkezned. A bérleteden vállalt havi óraszámmal te gazdálkodsz.

OKLEVELET ADUNK SZINTENKÉNT

Minden program modul végén belső vizsga van, mely alapján angol-magyar nyelvű oklevelet állítunk ki, így az eredmény kézzelfogható lesz munkahelyed számára is.

HOGYAN LESZ GARANTÁLT NYELVTUDÁSOM, LÁTHATÓ IDŐN BELÜL?

KÉREK MÉG INFORMÁCIÓKAT!

EGYEDI CÉLODHOZ EGYÉNI TANANYAG

null
KÜLFÖLDRE KÉSZÜLSZ?

MIT SZÓLNÁL EHHEZ:

Magabiztos beszéd, stabil nyelvi alapok külföldi munkához, 1 hónap alatt?
null
ÁTVENNÉD A DIPLOMÁDAT?

ELFOGADNÁD EZT:

Garantált középfokú nyelvvizsga államvizsgához vagy diplomához, akár 3 hónap alatt?
null
JOBB MUNKÁT SZERETNÉL?

ELÉGEDETT LENNÉL:

Sikeres állásinterjú alapszint 60 óra, emelt szint 120 óra (vezető beosztáshoz)?
null
TOVÁBBTANULNÁL?

MEGFELELŐ LENNE SZÁMODRA EZ:

Eredményes érettségi vizsga vagy sikeres egyetemi felvételi, diák kedvezménnyel?

ISMERJ MEG BENNÜNKET!

A Hollywood Nyelvstúdió Széll Kálmán tér vezetőjétől

Én az eredményre „hajtok”. Elég régóta tanítok angol nyelvet, de amióta a Hollywood módszert megismertem, azóta lett teljes bizonyosságom arról, hogy bárkit meg tudok tanítani angolul. Ehhez csak arra a két dologra van szükség, hogy a tanuló rendszeresen eljöjjön és azt csinálja, amit kérek tőle.

A módszer a való életre készíti fel a nyelvtanulót: 20% elmélet, 80% gyakorlat. Tanulóim szeretik a rugalmas időbeosztást, a heti 40 óra nyitva tartást, valamint az anyanyelvi tanárral való beszélgetést is.

Vidámság és fegyelmezettség. Rendszeresség, gyakorlás és hatékonyság. Ezek a főbb nyelvtanítási vezérlő elveim. No meg azt is rebesgetik rólam, hogy a kiejtés a vesszőparipám.

Minden egyes nap azzal a tudattal megyek be a nyelvstúdiómba, hogy eredményeket hozzak létre a tanulóimmal, akik azt mondják rólam, hogy szigorú vagyok, de egyben következetes, és mindezek mellett jókat lehet együtt nevetni velem.
Balogh Soma

A Hollywood Nyelvstúdió Széll Kálmán tér képekben

TANULÓINK MONDTÁK

NÉZD MEG A VIDEÓT!


és ha tetszett, akkor gyere el, nézd meg a saját szemeddel és próbáld ki most ingyen próbaórán!

Töltsd ki az alábbi 3 sort és kattints a jelentkezem gombra!

TANULÓINK ÍRTÁK

Munka után mindig kimerülten jövök ide, és azon aggódok, hogy emiatt az angol sem fog menni. Aztán este 8-kor azon veszem észre magam, hogy teli vagyok energiával, és alig tudom abbahagyni a tanulást.

Bagó Orsolya

Az a jó, hogy itt már az elejétől fogva pontosan tudod, hogy mi vár rád. A rugalmas időbeosztás pedig abban segít, hogy minden egyéb tennivalómat össze tudom egyeztetni a tanulással. Óriási szabadsága van itt a tanulóknak, de a rugalmasság egyáltalán nem jelent rendszertelenséget. Az egészben az a legérdekesebb, hogy ebben a könnyedségben milyen hatékonyság rejlik. Azt vettem észre magamon, hogy már nem magyarról angolra fordítgatok, hanem egyszerűen angolul gondolkodom.

Csutor Ágnes

Számos fizetési konstrukció közül kiválaszthattam a számomra legkedvezőbbet. Így most nagyon kedvező áron tanulok. Itt nincs semmi feszültség a tanulás miatt, mindenki közvetlen és türelmes. Tanulók és tanárok egy barátságos légkörben sokkal hatékonyabban dolgoznak együtt. Így a közösen megélt sikerélmény mindenkit motivál a folytatásra. Rizmajer Attila
Gyakorlatilag bárhova járnék, már rég nem járnék oda. Ez a módszer nagyon tetszik nekem. Ez a végtelen rugalmasság és alkalmazkodás a tanuló egyéniségéhez nagyon megkönnyíti a dolgomat. Itt megtehetem, hogy akkor jövök, amikor csak akarok, és semmilyen szabályt nem erőltetnek rám, alkalmazkodnak az életvitelemhez, persze ésszerű keretek között.

Kasza Zoltán

Számomra ami a legfontosabb a Hollywood Nyelviskolában az a rugalmasság.
Soha nem gondoltam volna , hogy az angol tanulás folyamatát ennyire hozzá lehet igazítani egy dolgozó személy minden napjaihoz, de nekik mégis sikerült és ezzel megteremtették számomra, hogy pihenten és maximálisan odafigyeléssel tudjak részt venni az órákon. Zakar Gergő
Sok mindenért lehet szeretni a Hollywood Nyelvstúdiót például az itt tanító tanárok egyedülálló türelme és szakértelme miatt vagy az igencsak tanulóbarát atmoszféra miatt. Jómagam nagyon sokat köszönhetek, főleg Attilának, aki, akár hússzor is elmagyarázta ugyanazt a dolgot még meg nem értettem. 1 év intenzív tanulás után a BME-n sikeresen megszereztem az Angol középfokot. Jó szívvel ajánlom a Hollywood-ot mindenkinek! Oszlánszki Márkó

HA TETSZENEK A RÓLUNK ÍRT VÉLEMÉNYEK

AKKOR VÁLASSZ AZ ALÁBBI 3 LEHETŐSÉG KÖZÜL ÉS KATTINTS VALAMELYIKRE!
0

NYELVSTÚDIÓ

0

TANULÓ

0

NYELVVIZSGA

0

ELÉRT CÉL

PARTNERSÉGEK

null
null
null
null

KAPCSOLAT

Hollywood Nyelvstúdió Széll Kálmán tér

1024 Budapest, Margit krt. 95. I. em. 3.
Vezető: Balogh Soma; Telefon: +3630 221 9956; E-mail: balogh.soma@gmail.com

Nyitva tartás:
Hétfő: 16-20 | Kedd: 09-13, 16-20 | Szerda: 16-20 Csütörtök: 09-13, 16-20 | Péntek: 09-13, 16-20 | Szombat: 09-13 | Vasárnap: szünnap

Kövess bennünket a Facebook-on, az Instagrammon
vagy a Twitter-en!

© Minden jog fenntartva. Hollywood Nyelvstúdió Központ — 1092 Budapest, Ferenc krt. 28. I. em. 11.